Kulttuureja voi asettaa paremmuusjärjestykseen

Oulussa kerrotaan tapahtuneen ehkä yksi suomalaisen seksirikollisuuden historian puistattavimmista tapauksista, joissa ilmeisesti ainakin seitsemän ulkomaalaistaustaista raiskasivat ja käyttivät hyväkseen 10-15-vuotiasta tyttölasta. 

Suomalaisessa poliittisessa keskustelussa monien maahanmuuttajien perustavalla tavalla erilaiset elämänarvot ovat olleet tähän asti vaiettu. Tällaiset väitteet ovat leimattu muukaisvihaksi, rasismiksi ja ääriajatteluksi. Jopa maltilliset näkökulmat aiheeseen liittyen ovat saaneet voimakasta kritiikkiä. Esimerkiksi: kun Atte Kaleva totesi islamin olevan uskomusjärjestelmänä suvaitsematon ja militantti – jota se siis ehdottomasti on – häntä syytettiin rasismista.

Kuusi päivää sitten Helsingin Sanomat uutisoi, että syyrialainen mies haki raiskaustuomioonsa lievennystä kulttuuritaustansa perusteella. Syytetty perusteli vaatimustaan seuraavasti: "Miehen mukaan naisen ja miehen asema suomalaisessa yhteiskunnassa on erilainen kuin mihin hän oli synnyinmaassaan Syyriassa tottunut. Hän kertoi oikeudelle uskoneensa, että Euroopassa voi vapaasti harrastaa seksiä. Lisäksi mies kertoi, ettei tiennyt raiskauksen yrityksen olevan rangaistava teko."

Nyt on sanottava, että meillä ei ole enää varaa tähän. Joka väittää, ettei kulttuuri- ja arvoerot ole huomattavat, valehtelee. Parempia ja huonompia kulttuureja on olemassa. Monikulttuurisuus on rikkautta, kun se rajoittuu ruokaan tai musiikkiin. Ei taipumuksiin raiskailla vääräuskoisia naisia. Jos saisit itse päättää, mihin kulttuuriin syntyisit uudelleen, mikä se olisi? Mitä valitsisit, jos tietäisit syntyväsi naisena? Entä esimerkiksi seksuaalivähemmistön edustajana? 

Kai Mykkänen totesi Oulun tapauksessa, että maahanmuuttajille tulee "tehdä selväksi Suomen pelisäännöt". Tämä on vähättelyä – ja vieläpä erittäin vakavaa sellaista. Pelisääntöjä tarvitaan urheilussa, lasten kinastelua selvitellessä tai kun päätetään, ettei koulun käytävillä saa juosta. Maahanmuuttajille täytyy selventää, vääntää rautalangasta tai ratakiskosta, että Suomi kunnioittaa naisten, miesten ja lasten ehdotonta seksuaalista ja ruumiillista koskemattomuutta. Jos tätä ei kykene sisäistämään, se on niin sanotusti postimerkki perseeseen ja takaisin sieltä mistä on tullutkin.

IinaPalonen
Kokoomus Hyvinkää
Ehdolla kuntavaaleissa

Markkinaliberaali oikeistolainen, innostunut vapaudesta, toivon tuottamisesta ja mahdollisuuksien lisäämisestä.

Ehdolla Hyvinkään valtuustoon 2021!

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu